Klassisk Massage.
30 min;  450 kr
60 min;  700 kr
Massage som åtgärdar eller förebygger spänning och smärta. Massagen går pådjuptet i musklerna. Jag använder mig av olika tekniker som Muskulering, Revolving eller SCS , helt efter dina behov.
Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden.
60 min;  650 kr
En metod för personer med andningssvårigheter exempelvis hosta, doftallergi, astmaliknande symptom, kol, m.m. Metoden är en utveckling av klassisk massage som behandlar andningsmuskulaturen.
Lymfmassage.
60 min;  700 kr
90 min;  950 kr
Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp blockeringar. Bra mot ödem och svullnader.
Klassiskt Helkropp & Ansiktsmassage.
90 min;  950 kr
Under massagen behandlar jag rygg, axlar, sätesmuskulatur, ben, bröstmuskler och nacke. Dessutom får du en halv timmes ansiktsmassage som löser muskelspänningar i ansiktet och huvudet.
Klassiskt Halvkropp & Ansiktsmassage.
60 min;  650 kr
Jag behandlar rygg, axlar och nacke och avslutar med en halv timmes ansiktsmassage som är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.
Bindvävsmassage.
30 min;  450 kr
60 min;   700 kr
Metoden innebär en töjning av bindväven i huden för att reflexmässig väg via det autonoma nervsystemet påverka inre organ och funktion. Mycket bra vid kroniska inflammationssjukdomar tex. Reumatism, kramper, förstoppning, menstruations besvär, ärr bildning, fibromyalgi, m.m
Naturlig Facelift (Ansiktsmassage).
45 min;   500 kr
Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och intre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Ansiktsmassagen ökar blodcirkulationen som ger friskare lyster och löser upp spänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och inre frid.

OBS: Om du får förhinder och måste avboka eller omboka din tid måste du göra det 24 timmar innan ditt besök. Om du inte gör det kan du bli betalningskyldig!. Du kan avboka eller boka om din tid via bokningssystemet på bokadirekt.se eller ring återbud på (0733-912774). Tack på förhand!